onsdag 30 november 2011

Onsdag

Gud vad trött man är hela tiden. Mörkret alltså. Men vet ni jag ska fira jul på Philippinerna!! Vad vill ni läsa om/titta på här på bloggen förresten?

Såhär fast på en strand tack.

13 kommentarer:

 1. den bilden var ju helt fantastisk. fint med resor <3 och med din blogg.!

  SvaraRadera
 2. nä vad kul:)
  hur kan det komma sig?

  SvaraRadera
 3. reisetips til london!, paris!, new york!. og bare alt moderniteter hadde. du er seriøst den vakreste jenta jeg vet om

  SvaraRadera
 4. vardag..:) bilder på hur du bor nu, vad du hittar på..etc etc! kul att du är tillbaka, verkligen. :) kram!

  SvaraRadera
 5. Fin bild! Jag ska till gran canaria och fira morsan som fyller 50 i mars, och längtar ihjäl mig.. Så skönt att slippa kylan :)

  Fin blogg Btw ;)

  Whooami.myshowroom.se

  SvaraRadera
 6. Hej! Jag har en fråga om London, när du bodde där, hur gjorde du med bankkonton och lön etc? Har hört att det är jättekrångligt att skaffa bankonto för en brittisk bank och att det tar lång tid, så tänkte hur du gjorde?

  SvaraRadera
 7. är så glad att du börjat blogga igen! lite nyfiken på hur du hade det i london, även om det säkert är ett tag sen du kom hem? kan du inte berätta lite och visa fler bilder därifrån? kram!

  SvaraRadera
 8. Dina outfits :) och typ som moderniteter :)

  SvaraRadera
 9. Saker som du gillar/inspireras av. Musik. Din skola verkar intressant så inlägg om den, och vad du skapar/lär dig där är väldigt uppskattade! Mode/kläder. Sedan är det alltid intressant med andra människors åsikter om saker och ting, allt från kanelbullar och smink till livet.

  SvaraRadera
 10. Fler outfit-bilder till folket, skulle jag tycka var kul! Och lite mer om dig och ditt liv!

  SvaraRadera