onsdag 18 april 2012

Jag och Sprout

Kära vänner, jag kom in på Designprogrammet på HDK!! Så himla lycklig!! Men känns också SJUKT! Trodde aldrig att jag skulle vara här nu. Det är liksom början på mitt framtida liv typ! Nu ska jag plugga nåt jag ÄLSKAR och sen är det bara ut i världen som gäller!

Det här är från när vi var på en strand i New York i maj förra våren. Jag ska bo i New York när jag blir stor! Världens bästa stad! Och där ska jag jobba med något SKITKUL!!!

7 kommentarer:

 1. men gud vad roligt!!! grattis :D

  SvaraRadera
 2. yey! grattis! det tycker jag passa utmärkt, du har ju verkligen känsla för kläder :)

  SvaraRadera
 3. AMANDA! Blev så himla glad att jag hittade hit igen! Jag följde din och din systers blogg i hur många år som helst, det var typ den första bloggen jag började läsa! Jag verkligen älskade er två och sen slutade ni blogga där och nu hittade jag iallafall till dig igen! Åh, så glad jag blev! Har Olivia någon blogg? Och din kompis med brunt hår och lugg, har hon en? Hon verkar också så himla cool!
  Så konstigt att läsa vad du skriver nu, för jag minns era inlägg från när ni var typ 13, 14 år (jag var typ lika gammal då eller yngre) och se skillnaden, vad mycket som verkar ha hänt liksom! :)
  Kanske låter lite creepy men det var kul att hitta hit igen! :) Kram på dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, vad kul! :D Väldigt roligt att höra, välkommen hit!! Olivia har ingen blogg, men om hon skaffar igen lovar jag att säga till här. Jag antar att du menar Jenny, hon uppdaterar ibland på http://olfa.blogg.se/ ! kraam!

   Radera
 4. men hello. grattis! låt oss se de fantastiska arbetsproven!

  SvaraRadera