onsdag 19 september 2012

Come with me my love to the sea the sea of love

Rodebjer SS13 Älskar rosa, pix pax för den där..grejen.. bild via Marcella/Rodeo
Är så glad över att ni kikar in här då och då. Jag är inte borta, jag har bara börjat skolan... Jag gillar redan HDK jättemycket! Det är fint och kul att få spendera hela dagarna i en sån kreativ miljö. Det tar sjukt mycket energi och tid också... Men man kommer nog in det mer snart.

Annars så gillar jag höstluften väldigt mycket just nu! Så skönt att andas. Och så ska jag åka både till Rom, Milano och London snart och spela med Alpaca Sports! Det kommer nog bli en väldigt bra tid framöver.

2 kommentarer:

 1. Hej!

  Vi på Blogvertiser vill inbjuda dig till vårat nätverk av bloggar där du har möjlighet att tjäna pengar genom att skriva recensioner och omdömen åt våra annonsörer.

  Efter att ha besökt din blogg tycker vi att den har ett bra upplägg och innehåll som våra annonsörer troligtvis skulle uppskatta.

  Blogvertiser har i dagsläget väldigt många bloggar och annonsörer men vi är alltid i jakt på nya kvalitetsbloggar som vi kan hjälpa tjäna pengar genom vårt nätverk.

  Vanligtvis så betalar en blogg post allt mellan 50-4000 kr beroende på bloggens trafik och kvalité. Annonsören bestämmer om ett ämne som du ska skriva om men det är helt upp till dig och bestämma vad du skriver och känner du att informationen inte är intressant för din blogg så kan du neka uppdraget utan några som helst problem.

  Om detta låter intressant så får du gärna gå in på vår hemsida (http://www.blogvertiser.com/sv/pages/faq) och läsa lite mer om oss.

  Fakta:

  Du kan tjäna pengar!
  Du bestämmer om du vill blogga om uppdraget.
  Uppdragen kan ta allt mellan 5-30 minuter och skriva

  Med vänlig hälsning
  Niko Lupala
  www.blogvertiser.com

  SvaraRadera
 2. Gud vad kul med Alpaca Sports!
  Och vad kul med HDK, ha en kompis som också började där nu :)
  hoppar du mår bra. Kram!

  SvaraRadera